Нов ултралесен авион во Прилеп PDF Печати Е-пошта
Понеделник, 23 Ноември 2009 17:27

Нов ултралесен авион во ПрилепНа 18 Ноември 2009 година во Македонија пристигна нов ултралесен авион од типот Fascination D4B. Авионот ќе биде базиран на Спортскиот аеродром "Мало Коњари" - Прилеп.

Повеќе...