Grumman F9F Panther PDF Печати Е-пошта
Среда, 25 Јули 2007 08:29

Grumman F9F PantherАвионот Пантер со ознака Ф9Ф е првиот реактивен авион на Груман. Тој е порачан од морнарицата на САД, каде ќе биде вториот реактивен авион, првиот е Ф2Х Баншии.

Повеќе...
 
<< Почеток < Пред 1 2 3 4 5 6 Следно > Крај >>

Лист 1 од 6