Симулатори
Првиот македонски виртуелен сквадрон PDF Печати Е-пошта
Петок, 17 Април 2009 00:00

Првата македонска виртуелна ескадрилаВеќе подолго време во Македонија постои првиот виртуелен сквадрон. Ги замоливме момците да направат едно промотивно видео од нивните заеднички акции кои ги летаат на најдобриот симулатор за модерна борбена авијација - Lock On Flaiming cliffs. Прекрасни перспективи на камери, одбрана музика и вистинските разговори за време на акцијата. Уживајте.

 

Повеќе...
 
Лет со МАТ 737 Скопје-Охрид (симулатор) PDF Печати Е-пошта
Понеделник, 13 Ноември 2006 06:44

МАТ 737

На љубителите на игри и симулации сигурно ќе им се допадне ова. Со слики објаснето како изгледа еден виртуелен лет во Flight Simulator 2004 со Боинг 737 на МАТ од Скопје до Охрид.

Прочитај повеќе...

 

 
Македонска виртуелна авиокомпанија PDF Печати Е-пошта
Вторник, 09 Јануари 2007 13:28

Flight SimulatorПо трендот што ги зафати Flight Simulator фановите низ цел свет да се формираат виртуелни авиокомпании кои ќе можат да летаат во виртуелен свет на интернет, покрената е иницијатива за формирање на првата македонска виртуелна авиокомпанија МАТ Virtual.

Повеќе...