360° поглед од контролната кула на скопскиот аеродром PDF Печати Е-пошта
Петок, 19 Јануари 2007 12:25

Аеродром Скопје Контролна кулаЗа прв пат ви прикажуваме две ексклузивни 360° фотографии од контролната кула на скопскиот аеродром. Благодарност до Mad Scientist за идејата и реализацијата.

 

 

 

360° поглед од контролна кула, или што гледаат контролорите.

 

180° поглед од терасата на кулата кон маневарските површини.